Alla inlägg den 31 januari 2013

Av Ia Hornesjö - 31 januari 2013 08:18

Den här veckan har matte haft så mycket att göra så hon har inte hunnit uppdatera min blogg, men veckan han varit bra och vi har varit ute en del och mina ungar blir tuffare och tuffare för varje dag.

Men igår var det en speciell dag, då skulle jag få visa mina ungar för "farmor", klart att de då skulle vara fina och rena sa matte... men jag undrar om de kände på sig att det var något på gång för redan klockan fyra på natten så vaknade de och var hur pigga som helst, men matte hade bestämt sig för att inte går ner denna morgon och det tog väl så där en halvtimme så hade de lekt klart, men matte hon kunde naturligtvis inte somna om, så hon gick upp och satt sig vid symaskinen i stället. Men nu var det morgon, ungarna fick sin mat som vanligt och matte städade hagen, det blev en hel del lek igen innan de somnade utlagna på golvet.   Nu var det ju bara så att matte skulle bada dem, men det blev lite väntan i alla fall, så när klockan var 11 så kom matte entligen igång med badet. Ungarna fick sedan leka sig trötta innan de snart somnade igen och sov tills farmor Marie och Marita kom. Då blev det liv i luckan igen, för hälsa på folk är det bästa som finns   Men nu var det ju inte bara kel som skulle hända denna dag utan också en massa träning på bordet och trimning också... så innan lunch så kom vi igång och då fick inte jag vara med längre.     Ett bra team mellan Marie och Marita och valparna blev jättefina.  Sen var det lite bordsträning.. men men en duktig handler som Marie så blir resultatet nästan alltid bra.   Först ut på bordet var det Viola som gärna pussade farmor.

  Sen blev det Vickis tur, en koncentrerad liten dam.

Så var tjejerna klara och upp på bordet var det nu killarnas tur.

  och först upp var det Ville som är en riktig snygging och lika kelig.

  Sen var det Valles tur och där ville Marie jobba lite extra eftersom denna kille ska ställas ut på Gotland i maj och Marie har lovat att hjälpa hans nya familj, ska bli så spännande att se om han kan stå den dagen.

  Sist upp på bordet denna dag var Viktor, lite jobbigt blev det för denna snygging eftersom de andra valparna fick sin mat, alla var ju jättehungriga nu och matte upptäckte att de skulle ha haft mat för en timme sedan, så Viktor fick en egen skål på trimbordet så att han fick äta lite han man innan fotograferingen kunde fortsätta.

  Gott, gott tyckte Viktor och stoppade hela huvudet i den stora skålen.

      Trötta blev de alla efter allt de hade fått vara med om denna dag. Då kommer Marie på att vi inte har hunnit med att ta den obligatoriska gruppbilden. Så efter en del foton så fick vi de flesta att titta in i kameran.

 

Så var denna långa dag slut, för tillfället, mina ungar somnade gott, matte och husse åkte och handlade, de åt middag innan mina ungar återigen var på köksgolvet och busade och denna kväll var de piggare än vanligt, de gjorde konfetti av tidningarna, de hade fått tag i husses en sko som efter deras lekar inte hade varken snören eller innesulor kvar, men roligt hade de, när klockan var 22.30 så flyttade matte in dem i sin hage och de somnade direkt och sov till klockan var 6.30 i morse.

Så idag är det en ny dag, besök blir det även idag...

Ha det bra

Nellie





Presentation


Här kommer ni att få följa vår resa från parning tills alla valpar har hittat sina egna hem.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards