Alla inlägg den 19 januari 2013

Av Ia Hornesjö - 19 januari 2013 20:29

Matte badade mina småttingar idag, tyvärr blir de väldigt smutsiga när de kissar och bajsar på tidningar, sedan springer de i detta och tassarna blir svarta istället för oranga. Matte är väldigt snabb när det gäller att ta bort de blöta tidningarna, men de hinner ändå med sin snabbhet smutsa ner sig. Så när de var rena och fina så blev det fotografering och matte sa att de var så duktiga--- Så dessa fina collage bjuder nu matte er alla på.          

         

Bilderna får tala för sig själva, så njut och tänk på vad varje bild säger.

Nellie                   











Av Ia Hornesjö - 19 januari 2013 08:53

I går var det en kall dag så mina valpar fick inte gå ut på hela dagen, visst hade de kunnat vara ute några minuter men ett par av dem var dåliga i magen och då tyckte matte att de kunde hålla sig inne allihop när temperaturen visade sig på - 16 grader på morgonen och trotts den fina soldagen så blev det inte så mycket varmare.

Det blev mycket torkande av golv eftersom matte tyckte att det var bättre att ha dem på köksgolvet än i hagen när de bajsade en hel del.  Men som matte sa, det är inte lätt att inte ge dem mat, för hungriga var de ju hela tiden.

När matte och husse åt middag så fick de i alla fall vara i hagen och sova lite. De sov fram till klockan 20.0´, men precis när matte skulle sätta sig för att se på spåret så ville alla ut och leka.. Matte hon satte sig på en stol i köket och tog då även kameran med sig efterrsom de inte hade blivit mycket fotat de senaste två dagarna, hon hade ett öga på TV:n i vardagsrummet, ett på valparna och samtidig så tog hon bilder. Det blev två timmar som valparna rasade av sig och hade jättekul med varandra, men det blev dock bara stillbilder.

Matte hoppas hinna med att ta sexveckorsbilder till hemsidan. Vägde valparna gjorde hon igår, nu ska hon bara hitta lappen som hon skrev vikterna på, ja ja, vågen står ju kvar så hittar hon den inte så får hon väl väga dem igen.

I går fick de i alla fall stå på trimbordet när matte klippte, klor, svanstipp och det utstickande pälsen på fötterna.  Så nu är det inte bara valphage i köket utan nu står där även ett trimbord för att matte ska kunna träna dem lite varje dag..

Nu är i alla fall klockan 09.00 och vi alla har fått vår frukost och varit ute, inte på någon promenad ännu, utan tomten fick räcka.

Ha en bra lördag

Nellie





Presentation


Här kommer ni att få följa vår resa från parning tills alla valpar har hittat sina egna hem.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7
8 9 10
11
12 13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards