Alla inlägg den 14 mars 2013

Av Ia Hornesjö - 14 mars 2013 06:28

I morse vaknade de stora killarna där nere vid 5.30, klart att mina småttingar också vaknar då och de vet ju att de direkt ska få gå ut och kissa tillsammans med de stora pojkarna.

Det är ju tur som matte säger att vi bor som vi gör när det finns både killar och tjejer i flocken och tjejerna löper.

Matte går ner för trapporna, öppnar ytterdörren och alla fem pojkar springer gladeliggen ut och kissar.. sen vill de in rätt fort igen, ja det är ju inte sommartemperatur ute precis.. sen blir det lite bök, killarna transporteras in i köket medan husse släpper ner tjejerna som får springa ut och göra sitt morgonkiss.. efter detta transporteras tjejerna till hundrummet vid trimmet och killarna får återigen öppna dörrar..

Fast allt går så smidigt och lätt ändå, så man ska inte klaga som matte säger.. När mina småttingar har varit ute denna lilla stund på morgonen så får de mat, sedan leker de någon timme med att göra konfetti av tidningar, köket blir jättestökigt, men vad gör det, städning ingår på schemat.. sen brukar de sova en stund tills husse kommer ner och börjar med frukosten, för det gör husse varje morgon medan matte bara sitter vid sin dator och läser och skriver..

Det blev ingen flytt för min lilla Viktor, matte blev nog lite ledsen för det, hon är ju så kräsen på valpköparna och hon vill ju att mina ungar ska komma till hem där de får allt det som matte och husse ger oss.. och nu hade hon den ultimata köparen, kände att allt var till 100%, Viktor skulle komma till ett toppenhem med katter och kaniner, barnbarn i de rätta ådrarna, jag vad kan man mer önska sig, säger matte. Men mannen i huset var inte riktigt lika mycket med på att köpa en liten valp som kvinnan och då fungerar det ju inte.. men som många av mattes kompisar säger "så var det hos oss också och vem älskar hunden mest", jo så kan det ju bli, men det måste ändå kännas rätt när man tar hem en liten familjemedlem. Men matte säger "vem vet, han kanske ändrar sig" och då får Viktor gärna flytta till Ingarö.. eller så blir det någon annan som blir den lyckliga ägaren.

I går var det en jättesöt röd cockerhane här och blev trimmad, mina småttingar gillade honom och de lekte glatt efter att Charlie (som har heter) hade stått på trimbordet i över två timmar..

Idag är en annan dag och då får vi besök av en liten söt cockerdam som vi hoppas ska gilla min brorsa Nemo och att det blir så lyckat att hon även kommer att få små cockerbebisar om ca 9 veckor.

Det är vår dag idag.

Nellie

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Här kommer ni att få följa vår resa från parning tills alla valpar har hittat sina egna hem.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards