Alla inlägg den 13 mars 2013

Av Ia Hornesjö - 13 mars 2013 07:02

I går fick vi besök av en tjej från Ingarö, hon hade sett mina ungar på mattes hemsida och hon tyckte att Viktor var så söt, ja han är verkligen god min lilla kille, en riktig pussig och gosig valp, som sällan bits utan bara slickar och pussar på den som kelar med honom..

Först var de ute och lekte med mina killsyskon, de hade som vanligt jätteroligt, sen när killarn gick in så blev det vi tjejer som gick ut, ja det är lite pyssel just nu för matte och husse för både Olga och Sally löper och då får de ju inte vara med killarna.. matte trodde att mina småttingar skulle gå in när de hade lekt ute så länge med killarna, men tji fick hon, nu ville de stojja med oss tjejer, men efter så mycket lek så blir de trötta och faller ihop som kägglor på köksgolver, bland massas bord och stolsben,

 

Viktor gillar att ligga utsträck på rygg när han sover och även utstäckt på mage när han bara myser.

Det var svårt att hitta för tjejen som skulle komma hit, men till slut var hon är till alla vår glädje, för att få besök det är det bästa som finns. Hon stannade ett par timmar och matte berättade så mycket som möjligt om vad cockern är bra till och hur den ska skötas, de fikade och hade denna pratstund medan valparna vilade lite.

När matte skulle visa tjejen vad man gör med cockern på trimbordet så ville jag undersöka att allt gick riktigt till.

 

Min knasiga lillebror Qling måste ju också vara med, han tog en leksak och ville hoppa upp tillsammans med Viktor på bordet.

Vi klippte lite på Viktors tassar och morrhår, sedan berättade matte vad som ska ryckas och vad som ska klippas, tjejen som är uppfödd med röd cocker kom ihåg mycket av detta nu när hon blev påmind..

   

Efter att matte hade visat allt så blev det bara för Viktor att koppla av på bordet, något som han är jätteduktig med.

Så nu håller matte tummarna hårt att tjejen ska ringa idag och säga "vi vill ha lilla Viktor"

Nellie 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Här kommer ni att få följa vår resa från parning tills alla valpar har hittat sina egna hem.

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards